ESO

DIVENDRES 30 de setembre
Te invito a preguntarte a ti mismo y a los tuyos como podrían definir la palabra «amor». Observa con atención sus gestos, sus miradas y cuéntanos si sus respuestas se parecen a las que estas personas compartieron.DIJOUS 28 de setembre


Sant Miquel Arcàngel, defenseu-nos en la batalla.
Sigueu la nostra empara contra la perversitat i els paranys del dimoni.
Que Déu el reprimeixi, demanem suplicants;
i vos, Príncep de la Milícia Celestial,
llenceu a l’infern amb poder diví
Satanàs i els altres esperits malignes
que van escampats pel món
per a la perdició de les ànimes.
Amén.
DIMECRES 28 de setembre
"Ja no sou vostres. Ara sou de Crist" (Rm 8,9).

Aquest cant de Matt Maher està inspirat en les paraules del bisbe màrtir del Salvador, el beat Òscar Romero: "Hem de ser profetes d'un futur que no sigui nostre". Un futur que no haguem dissenyat nosaltres i que sigui de Déu. "Vull un futur que sigui nou". Aquest futur només el construirem si ens abandonem al "misteri" de "l'amor". "Un camí on cal valor"

DIMARTS 27 de setembre
La Verge de la MercèDIVENDRES 23 de setembre
L’any 2019, les regatistes que veurem en el vídeo estaven enmig d’una competició quan, de sobte, a una d’elles se li trenca el rem… Què fa…? Doncs el millor que podia fer!!!

En el treball en equip el més important no és el lloc en el que es juga sino l’esforç de cada membre perquè, malgrat les dificultats, si l’equip està unit, mai abandona i tot és possible.

Demanem al Senyor que ens faci sentir membres del nostre equip: de la nostra família, els nostres amics i amigues, companys i companyes… per tal que aquest esdevingui cada dia més fort.


DIJOUS 22 DE SETEMBRE
És la història de qui va decidir caminar per aquesta vida veloç i intensament, sense deixar ni una escletxa que degustar; compartint amb els altres cada oportunitat, perquè el demà no pogués retreure-li haver-se oblidat d'estimar. Com agrair millor aquest regal diví que és la vida sinó lliurant-nos completament als altres, en cadascun dels moments que ens dóna!


DIMECRES 21 DE SETEMBRE
Avui dediquem aquest vídeo als valents de primer de l'ESO, per la pujada que van fer a LA MOLA. Vau aguantar com uns valents, tant els nois com les noies. Us vau comportar super bé i vam arribar al cim tots junts. És així la vida... amb les seves dificultats, com la muntanya. Però amb l'ajuda dels companys, tot el nostre esforç i valentia és possible. PRIMER DE L'ESO: GRANDEEEEEEEES!!!!!!!DIMARTS 20 DE SETEMBRE
una canción preciosa de Hakuna: ENCIÉNDEMEDILLUNS 19 DE SETEMBRE
Us deixo uns consells per aquest inici de curs, us poden ajudar. Bon dia!DIVENDRES 16 DE SETEMBRE
Us deixo el video informatiu de tot el que necessiteu per les convis que aquest any farem de 5è d'EP fins a 2n de Batx a "LA MOLA".
Dimecres 14 de setembre
AQUÍ TENIU LA CANÇÓ DEL LEMA D'AQUEST ANY: TALITA KUM.
Necessitaria alguns alumnes que com cada any facin una coreografia. Us atreviu? Li podeu dir al Víctor (PACHI)Dimarts 13 de setembre

"PA LA IGLESIA",
segur que us sona la música...

JD CON SU FLOW x XTASSY

Dilluns 12 de setembre

Jorge Valdano diu que els jugadors que passen pel Bernabéu pateixen por escènica. No només s'enfronten a un rival, sinó a un estadi on milers d'ànimes t'observen esperant que cometis el mínim error. 

Davant aquesta por escènica, hi ha esportistes que assumeixen el protagonisme i es fan grans. Un d'ells ha estat Carlos Alcaraz a l'US. Open. Senzillament gaudeixen a la pista i lluny d'acovardir-se juguen millor. I com passa amb els campions –no amb tots–, són diversos els aprenentatges que podríem treure d'aquest nou número u del món, que van des de la fortalesa a la tenacitat, i des del respecte fins a l'exemple per a molts nens i joves com ell.

Tot i això, si haguéssim de quedar-nos amb alguna cosa, seria amb la seva passió. Les ganes d'anar a totes, de sentir que cada revés és un punt de partit i de jugar-se el tot pel tot a cada pujada a la xarxa, com si li anés la vida. Passió per aixecar-se una vegada i una altra. Passió per lluitar i guanyar. Passió per acceptar que hi ha moments que passen per sang, suor i llàgrimes, també de felicitat, com ha de ser. Una passió que parla de l'esport i, sobretot, de la vida, que necessita donar-se en un tot per esprémer el nostre talent al màxim i així gaudir de l'essència més pura, perquè les mitges tintes no solen acabar en victòria.

I sobretot saber que no és el mateix guanyar que tenir tot fet. Encara hi ha molta feina per fer. BON DIA
Divendres 9 de setembre
Termina el verano. Y comienza un nuevo curso. ¿Qué pasará de aquí a junio? Nombres, broncas, encuentros, tropiezos, alegrías, algún disgusto... Tengo mis sueños y mis proyectos para estos meses. Tengo mi rutina con la que reencontrarme, y al tiempo las novedades que me asaltarán. No puedo afirmar con seguridad lo que vendrá. Pero, pase lo que pase, es bueno que recuerde que tengo una misión...

Una misión es algo que te encomiendan. Un encargo que sólo tú puedes hacer. Puede ser imposible si eres Tom Cruise en una película, pero para la mayoría de nosotros nuestra misión es posible. Es real, es necesaria y es urgente. 

¿Y qué tengo que hacer?
Sencillo... que el lugar que yo pise, sea mejor tras mi paso por él.

1. ¿Qué siento que es mi misión en este momento de mi vida?

2. ¿Para qué hago lo que hago? ¿Y tiene Dios alguna palabra en ello?

3. ¿Qué huella puedo dejar en este curso?
Aquest curs, fes el bé, de totes maneres


Fem nostra aquesta bella oració:
"Les persones són inconseqüents i egoistes.
estima-les de totes maneres.
Si fas el bé, t'acusaran de tenir obscurs motius egoistes,
fes el bé de totes maneres.
Si tens èxit i et guanyes amics falsos i enemics veritables,
lluita de totes maneres.
El bé que facis avui serà oblidat demà,
fes el bé de totes maneres.
La sinceritat i la franquesa et fan vulnerable,
sigues sincer i franc de totes maneres.
El que hagis trigat anys a construir, pot ser destruït en una nit,
construeix de totes maneres.
Algú que necessita ajuda de veritat pot atacar si l'ajudes,
ajuda'l de totes maneres.
Dóna al món el millor que tens i et colpejaran malgrat això.
Dóna al món el millor que tens de totes maneres ".
Amén


(D'un cartell d'un mur de Shishu Bhavan, la casa infantil de Calcuta)