1r, 2n, 3r EP

DILLUNS 8 de març de 2021

Aquesta setmana, la Vella Quaresma ens diu: Fora les paraulotes!
Ikea muestra qué le sucede a una planta que sufre MENSAJES FEOS frente a otra que recibe MENSAJES CARIÑOSOS.

Para llevar a cabo este experimento eligieron a un grupo de niños en edad escolar y grabaron el sonido de sus voces. Una de las grabaciones consistía en mensajes amables y positivos, mientras la otra recogía mensajes negativos. IKEA seleccionó dos plantas exactamente iguales que habían sido tratadas de manera idéntica y las colocó en un ambiente controlado en el que ambas recibían la misma exposición al agua y a la luz solar.

La única diferencia entre ellas: una estuvo expuesta a todo tipo de elogios mientras la otra recibía insultos.

Una escuchaba mensajes tales como: “Me gusta tu macetero, parece muy agradable” o “ojalá pudiera convertir la luz del sol en comida como tú, eso es muy inteligente”. Sin embargo, la otra estaba expuesta a toda clase de burlas e insultos.

En el transcurso de un mes, estos insultos o elogios jugaron su papel en las plantas. Cuando pasaron 30 días, la planta que había estado recibiendo los mensajes negativos era muy diferente de la planta elogiada.

La planta intimidada se había marchitado, mientras que la otra estaba sana. Un estudio asombroso e impactante en el que los jóvenes que se implicaron en el proceso a través de las grabaciones y siguieron muy de cerca la evolución de las plantas comprendieron la importancia del trato a un ser vivo.

MIRAD EL EXPERIMENTO:
DIVENDRES 5 de MARÇ de 2021


  DIJOUS 4 de MARÇ de 2021

Jesús, a vegades em barallo, m‟enfado amb els meus companys els pego o el s faig mal.
Em sembla que a tu no t‟agrada que faci mal.
Tú no fas mal a ningú
perquè estimes a tothom. Ensenya‟m, Jesús,
a tenir molts amics
i a estimar-los sense barallar-me. Gràcies, Jesús.

DIMECRES 3 de MARÇ de 2021
DIMARTS 2 de MARÇ de 2021

Pregària per demanar perdó.

Jesús, et demano perdó
per les coses que he fet malament, com dir mentides
o no fer cas dels més grans.
Per exemple, et demano perdó per no fer bé la fila,
no ajudar els pares...DILLUNS 1 de MARÇ de 2021

Aquesta setmana: Fora les mentides!
DIVENDRES 26 de FEBRER de 2021DIJOUS 25 de FEBRER de 2021DIMARTS 23 de FEBRER de 2021

Àngel o dimoni?


DILLUNS 22 de FEBRER de 2021

Cada setmana a la Vella Quaresma se li cau una cama. Aquesta setmana: Fora la mandra!DIVENDRES 19 de FEBRER de 2021DIJOUS 18 de FEBRER de 2021

DIMECRES 17 de FEBRER de 2021


DIMARTS 16 de FEBRER de 2021

Si a l’Advent ens preparàvem per a celebrar l’aniversari de Jesús, ara, a la Quaresma, ho fem per a la celebració de la festa més gran de Jesús, la Pasqua. Però per arribar aquí, ens haurem d’esforçar i complir una sèrie de compromisos que, a poc a poc, se’ns aniran indicant durant la Quaresma.

MIREU DEMÀ AL FORAT DE L'ESCALA
 

DIVENDRES 12 de FEBRER de 2021


DIJOUS 11 de FEBRER de 2021DIMECRES 10 de FEBRER de 2021


DIMARTS 9 de FEBRER de 2021

DILLUNS 8 de FEBRER de 2021

PREGÀRIA:

JESÚS, et dono gràcies
pels pares, pels germans,
pels avis i per tota la meva família.
També et vull donar les gràcies pels amics
i els mestres de l‟escola. Ajuda‟m a fer-los feliços,
ajudant-los en tot allò que jo pugui fer.
Gràcies, JESÚS.DIVENDRES 5 de FEBRER de 2021

Ahir va ser el dia contra el cancer. Avui la nostra pregària és per tots aquells que estan lluitan i per les seves famílies. DIJOUS 4 de FEBRER de 2021

DIMECRES 3 de FEBRER de 2021DIMARTS 2 de FEBRER de 2021

Si amas a Jesús, síguelo!DILLUNS 1 de FEBRER de 2021

EL MÓN SERIA MÉS FELIÇ

SETMANA DE LA PAU - Dijous 28 de gener de 2021- PRACTICA EL BALL i LA CANÇÓ!!! Ja està feta la manualitat a sobre de la cartolina negra?


SETMANA DE LA PAU - Dimarts 26 de gener de 2021


SETMANA DE LA PAU - Dilluns 25 de gener de 2021Bon dia a tots, el proper divendres, si Déu vol, celebrarem la festa de la pau al pati del claustre per cursos. Ja us direm la col.locació. Avui dilluns, us informem que tot els alumnes del col·legi, dins de l'hora de religió, haureu de fer un cartell amb un dibuix.

INFANTIL: cartell amb un cor.
1r, 2n, 3r d'EP: cartell amb una mà.
4t, 5è, 6è d'EP: cartells amb un somriure.
1r i 2n d'ESO: cartells amb la inicial en gran, d'una paraula relacionada amb la pau.
3r i 4t d'ESO: cartells amb un colom de la pau.

Amb tots els vostres cartells, el divendres farem un gran mural de la PAU.

Tots els dies s'ha de fer la pau. Esforcem-nos aquesta setmana per treballar per la pau al cole, a casa, amb els amics, amb la familia.

«Tots desitgem la pau; moltes persones la construeixen cada dia amb petits gestos; molts pateixen i suporten pacientment la fatiga d’intentar edificar-la». El 2021, comprometem-nos amb la nostra pregària i acció a ser persones que apartin del seu cor, de les seves paraules i dels seus gestos la violència, i a construir comunitats no violentes, que tinguin cura de la casa comuna. «Res no és impossible si ens dirigim a Déu amb la nostra pregària. Tots podem ser artesans de la pau».DIVENDRES 22 de gener de 2021

Aquest conte amable i càlid és una forma efectiva de considerar temes com la cooperació i la celebració de la diversitat. Tots tenim habilitats diferents, però a través de la cohesió i la solidaritat és possible convertir les nostres debilitats en fortaleses per al benefici mutu.


DIJOUS 21 de gener de 2021
DIMARTS 19 de gener de 2021

ESTEU PREPARATS
PER BALLAR EL DIA DE LA PAU?
LA BALLAREM LA SETMANA VINENT!
A PRACTICAR...!DILLUNS 18 de gener de 2021

San Antonio Abad
DIMECRES 13 de gener de 2021


DIMARTS 12 de gener de 2021

DILLUNS 11 de gener de 2021

Primer de tot, molt bon any a tothom.
Segur que aquests dies de festa haureu gaudit de la familia. Segur que sí! Ara a seguir...

M'agradaria avui, primer dia, donar-vos les gràcies en nom de CARITAS. Aquesta és la carta i el diploma que ens han enviat.
I tot gràcies a vosaltres!

Bon dia i Feliç any!  

Des d’Escoles amb Cor us desitgem un bon any 2021. Que aquest any que just iniciem ens porti salut, esperança, compromís  i solidaritat amb les persones que pateixen.  

 

Ens plau adjuntar-vos un diploma de reconeixement i agraïment per la vostra implicació en la campanya de Nadal. Ja us ho vàrem dir i us ho reiterem:  

 

MOLTES I MOLTES GRÀCIES PER SER UNA ESCOLA AMB COR.DIVENDRES 18 de desembre de 2020


DIJOUS 17 de desembre de 2020DIMECRES 16 de desembre de 2020DIMARTS 15 de desembre de 2020DILLUNS 14 de desembre de 2020
PROFES EXPLIQUEU LA MANERA DE PORTAR ALIMENTS!!!!!

Els alumnes d'infantil deixaran els productes davant de material i primària, ESO i Batxillerat a les classes.


DIMECRES 9 DE DESEMBRE DE 2020
DIVENDRES 4 DE DESEMBRE DE 2020

AHIR DIJOUS, ERA EL DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT. La inspiració en la composició de Senzillament t'estimo ve pel meu cosí Marc, que pateix una paràlisi cerebral. El Marc és tan tendre... no pot parlar però els seus ullets sempre brillen per a tothom i això fa que tot sigui únic al seu voltant.DIJOUS 3 DE DESEMBRE DE 2020

Este año nos tocará en la campaña del Quilo colaborar con Caritas. Esperamos contar con todos vosotros, con vuestros alimentos. Ellos os necesitan! 
DIMECRES 2 DE DESEMBRE DE 2020

El seu títol és: EMMANUEL. És un cant que a mi m'encanta.
Emmanuel, vol dir, Déu amb nosaltres. Això és el Nadal. Jesús que ve a les nostres vides, o potser, millor dir... que Déu vol venir a la teva vida si tu vols. Això és voluntari, com tu desitgis... Com es pot fer? Diga-li a Jesús, que sí! Que vols estimar-lo, vols estar amb ell, vols estar al seu costat. Així de simple i meravellós alhora.
Així és Jesús, el nostre Senyor!
DIMARTS 1 DE DESEMBRE DE 2020

DILLUNS 30 DE NOVEMBRE DE 2020
L’estel o estrella de Nadal, també anomenada estrella de Betlem o estrella dels Reis, és un astre que, segons la tradició, va guiar als tres Reis fins al lloc on va néixer Jesucrist, a Betlem.

Popularment es representa com una estrella amb cua o un estel fugaç. Així doncs, en moltes cavalcades de Reis hi ha una primera carrossa amb aquest estel amb cua lluminós, encapçalant la cavalcada. També és costum de posar aquesta estrella als pessebres, o a la il·luminació de Nadal que ornamenta els principals carrers de moltes viles i ciutats.

L’evangeli de Mateu diu que en temps del rei Herodes uns savis d’Orient van veure sortir l’estrella del rei dels jueus i van viatjar a Betlem seguint-la fins al lloc on es va aturar, damunt d’on era l’infant. Aleshores van entrar a la casa, el van adorar i li van oferir or, encens i mirra. Per aquest passatge bíblic s’acostuma a dir que els Reis d’Orient devien ser uns savis, astrònoms o astròlegs que, observant les estrelles, van interpretar que havia nascut el rei dels jueus.DIJOUS 26 DE NOVEMBRE DE 2020


DIMECRES 25 DE NOVEMBRE DE 2020

LA SOLUCIÓ AL JEROGLIFIC D'AHIR ERA: NADAL


DIMARTS 24 DE NOVEMBRE DE 2020

El calendari s'acaba,
perquè arriba el que esperem.
Ens trobarem tots a taula

i els torrons ens menjarem.DILLUNS 23 DE NOVEMBRE DE 2020
DIMARTS 17 DE NOVEMBRE DE 2020
DIVENDRES 13 de novembre de 2020

Segura ha compuesto este tema original, alegre y luminoso para la secuela de la comedia más divertida del cine español. Por su parte, los chicos de Efecto Pasillo se han encargado también de los arreglos, haciendo suya la versión.BONITA PELI FAMILIAR PARA EL FIN DE SEMANA!DIJOUS 12 de novembre de 2020

"Serem més forts" és la cançó que dona vida a l'espot de La Marató d'aquest any. Una composició original de Jordi Cubino interpretada pels cantants Miki Núñez, Suu, Elena Gadel, Lildami, Gemma Humet, Antonio Orozco, Nina, Dyango, Marina Prades, Eduard Costa, Joan Garrido, Sicus Carbonell, Ferran Massaguer, Joan Rovira, Ju, Aiala, David Busquets i Sara Terraza; i els grups Buhos, Las Migas, Doctor Prats, La Follie, Maruja Limón i Els Catarres. Un cant a l'esperança i a la força col·lectiva en aquests moments tan complicats per la pandèmia.DIMECRES 11 de novembre de 2020


Roto me siento, cuando otros me rechazan sin atreverse a conocerme. Roto me siento, cuando busco consuelo en mis seres queridos, pero no lo encuentro. 

El corto termina con esta hermosa frase: «Jesús vino para amarte y curar tu corazón roto».❤️
DILLUNS, 9 de novembre de 2020

Avui escoltem i meditem, tranquilament, la pregària de Jesús, cantada per Andrea Bocelli.DIVENDRES, 6 de novembre de 2020

AQUEST CAP DE SETMANA SI US PLAU! CUIDEU-VOS

DIJOUS, 5 de novembre de 2020 DIMECRES, 4 de novembre de 2020
DIMARTS 3 de novembre de 2020

Out of Sight es la historia de una niña ciega que nos presenta su mundo desde una perspectiva positiva y llena de fantasía. Los sencillos dibujos nos hacen ponernos en la piel de aquellos que no ven el mundo como nosotros, sino de una forma especial y diferente

Es fantástico para dialogar con los más peques sobre la importancia de empatizar y aprender de los puntos de vista diferentes. También para resaltar la capacidad de superación de las dificultades.

DILLUNS 2 de novembre de 2020

el Pare Nostre cantat...
SETMANA DELS SANTS
Molt aviat celebrarem la Solemnitat de Tots Sants i la Commemoració dels Fidels Difunts. Les dues festes ens presenten el goig de la nostra esperança en la resurrecció.

A quin Sant o Santa coneixes?, per què és sant? Saps com va viure, què va fer per ser sant? Tens algun patró?

Aquesta setmana coneixerem alguns d'ells...


DIVENDRES - 30/10/2020DIJOUS - 29/10/2020
SANTO DOMINGO SAVIODIMECRES - 28/10/2020
SANT FRANCESC D'ASIS
DIMARTS - 27/10/2020
SAN JUAN PABLO II
DILLUNS  -  26/10/2020
CARLO ACUTIS, beato.

SETMANA DEL DOMUND 2020

HISTÒRIA DEL P. JULIO CHEVALIER


Semana DOMUND
2€ EL SUEÑO DE UN FUTURO MEJOR
¡Compartimos con vosotros el vídeo que nos han preparado nuestras Ruth, Enci y Miriam como cierre de sus experiencias en un campo de misión! Haciendo de voluntarias!


Divendres 16/10/2020


El virus continua aquí, sigues:
Proactiu, còmplice i responsable per aturar-lo.

Jesús, ajuda'ns a ser responsaples davant aquesta crisi.

Us ho demanem Senyor.Dijous 15/10/2020

Els teus amics, Jesús


Dimecres 14/10/2020

LA TIERRA ES LA CASA DE TODOS, ¿LA CUIDAMOS?
Dimarts 13/10/2020

El Masaka Kids Africana està format per nens africans a partir dels 2 anys. Molts han perdut un dels pares o ambdós a causa de la devastació de la guerra, la fam i les malalties. Representen a tots els nens d'un continent i demostren el potencial dels nens africans per convertir-se en líders forts per a un futur millor a la seva terra.
Els nens fonen el cor del públic amb els seus encantadors somriures i les seves delicioses melodies africanes, acompanyats de vibrants moviments de ball. Gairebé totes les representacions es conclouen amb una tronada ovació. Un meravellós subproducte del concert és la inspiració que la música aporta a pràcticament tots els oients. Malgrat la tragèdia que ha afectat la seva vida jove, els nens són radiants d’esperança, dotats musicalment i meravellosament entretinguts.
Divendres 9/10/2020

Us enrecordeu d'aquesta cançó? El desig dels apòstols, els amics de Jesús, era seguir a Jesús allí on vagi.
Aixó és un amic! I nosaltres som amics de Jesús?

Dijous 8/10/2020

Hi ha gent que ha decidit aixecar l'esperit a altres. Hi ha gent que tria compartir bones estones en compte de crear moments dolents. Hi ha gent que no afegeix bronca a l'ambient. Hi ha gent capaç de fer que altres treguin la música de dintre. I així, a poc a poc, es va formant comunitat. Tant de bo la vida fos convertir qualsevol matí en festa inesperada.Dimecres
Dimarts 6/10/2020

Todos tenemos miedos, algunos de esos temores incluso provienen de nuestra infancia, otros se han ido creando con el paso de los años, a medida que hemos vivido experiencias dolorosas o hasta traumáticas. Sin embargo, la mayoría de esos miedos son irracionales, y muchos de ellos limitantes. Así pueden aprender que con coraje no solo pueden vencer sus miedos sino incluso sacarles provecho y disfrutar de todas esas cosas que el temor limitaba.


Dilluns 5/10/2020

"Juntos te pararemos"

Canción con normas para hacer frente al coronavirus

Divendres, 2/10/2020

Jesús, et donem gràcies per aquest dia que comença. 
Jesús, et demanem que estiguis amb nosaltres 
en tots els moments de la nostra vida. 
Jesús, ensenya'ns a estimar a tothom 
com tu ens estimes a nosaltres. 


Dimecres, 30/9/2020
Dimarts, 29/9/2020


Sant Miquel Arcàngel és segons la tradició cristiana i jueva el cap dels exèrcits celestials i, per tant, príncep dels àngels.

Pels cristians el consideren com a patró i protector de l'Església universal i el primer dels set arcàngels, així com virrei del cel, acompanyant de les ànimes a l'eternitat i el vencedor de Llucifer o el Dimoni. Per aquest fet en art se'l representa com un àngel amb armadura de general romà amenaçant amb una espasa o llança a un drac o al dimoni.

Podem trobar aquest arcàngel en nombroses representacions artístiques, destacant-ne una estàtua de bronze dalt del castell de Sant'Angelo de Roma. A més, el sant és patró d'innombrables poblacions i indrets.AVUI cantarem la cançó del lema...

ja la saps?

Anem a practicar...
Divendres, 25/9/2020

Dimecres, 23/9/2020

Que la Patrona de Barcelona, la Verge de la Mercè, ens ajudi en aquests moments.

Dimarts, 22/9/2020

ELS AMICS QUE NO HO SÓN

Dos amics travessaven un bosc salvatge, en el qual no hi havia senyals de civilització. De sobte van veure com davant d'ells sortia un ós, que semblava que tenia molta gana i no gaire bones intencions. Un dels dos amics, apartant i trepitjant l'altre, i preocupant-se només d'ell mateix, va sortir corrent, i ràpidament es va posar fora de perill tot enfilant-se a un arbre. L'altre amic no va tenir una altra idea millor que tirar-se a terra i contenir la respiració tot el que va poder, com si estigués mort. L'ós se li va acostar, el va estar llepant durant una estona, i després, pensant que estava mort, se n'anà. 

Un cop havia passat el perill, l'amic que havia pujat a l'arbre, encara tremolant, li va dir a l'altre: 
- Quan l'ós se t'ha acostat, semblava que t'estava parlant. Què t'ha dit?
- Doncs m'ha dit només una cosa: que no em refiï mai dels amics que es comporten com tu!


Pensem en aquelles persones que considerem amigues... Malament si actuen com el d'aquesta història! No és un bon amic aquell que et deixa de banda en els moments difícils.Dilluns, 21/9/2020

Avui comencem amb una notícia del dijous passat. 

El gran gest esportiu d'un participant al Triatló de Santander

Diego Méntidra va renunciar a la tercera plaça del podi després de veure com el britànic James Teagle s'havia equivocat de camí i el va acabar deixant passar...
L’esportivitat inclou el compromís amb el joc net, l’afany d’autosuperació, la defensa d’una competició regida pel respecte a les regles, als i les rivals, als companys i companyes, a les persones que entrenen, que arbitren i al públic. Es manifesta, també, en una manera de competir honesta, en un saber guanyar i saber perdre.Entrades populars d'aquest blog